Gadget of the day...

Renault & Alpine General Discussion

Moderators: eastlmark, BIG_MVS, phildini, Alpineandy, Test Moderator

no avatar
User

Dave Williams

Rank

Club Member

Club Member
Posts

531

Joined

Mon Apr 19, 2004 8:43 pm

Location

Ashtead, Surrey


Has thanked: 13 times
Been thanked: 22 times

Gadget of the day...

Postby Dave Williams » Thu Nov 16, 2017 6:19 pm

I like my gadgets...
Just bought this little fella off Amazon...helps me see if my alternator is working..also charges up other gadgets..
ImageImage

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
User avatar
User

clee

Rank

Non Member

Posts

10304

Joined

Fri May 28, 2004 11:58 am

Location

Derbyshire


Has thanked: 53 times
Been thanked: 87 times

Re: Gadget of the day...

Postby clee » Thu Nov 16, 2017 6:21 pm

It is working then ?
no avatar
User

Dave Williams

Rank

Club Member

Club Member
Posts

531

Joined

Mon Apr 19, 2004 8:43 pm

Location

Ashtead, Surrey


Has thanked: 13 times
Been thanked: 22 times

Re: Gadget of the day...

Postby Dave Williams » Thu Nov 16, 2017 6:27 pm

clee wrote:It is working then ?
Yes.. bizarrely..it was reading 12.1 volts for a while ...I took the battery out and charged...and still alternator low voltage.

After checking voltage at alternator end, and bulkhead..it bizarrely seemed to get better..I think I may have had a marginal connection at alternator..and my probing may have helped..I'll keep an eye out...

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
User avatar
User

simontaylor

Rank

Club Member

Club Member
Posts

5340

Joined

Thu Apr 15, 2004 12:33 pm

Location

Fleet, Hampshire


Has thanked: 27 times
Been thanked: 42 times

Re: Gadget of the day...

Postby simontaylor » Thu Nov 16, 2017 8:24 pm

Dave , have you got an auction number so i can find them on Amazon?
1986 : '86 GTA v6 BW-EFR turbo, with Adaptronic ECU
Firsts at
2007 : Gurston Down & RAOC Champion
2008 : Rushmoor & Eelmoor & ACSMC Hillclimb class Champion
2009 : Longcross & Eelmoor
2010 : Crystal Palace & Eelmoor
2016 : Rushmoor & 5th O/A
no avatar
User

Dave Williams

Rank

Club Member

Club Member
Posts

531

Joined

Mon Apr 19, 2004 8:43 pm

Location

Ashtead, Surrey


Has thanked: 13 times
Been thanked: 22 times

Re: Gadget of the day...

Postby Dave Williams » Thu Nov 16, 2017 8:42 pm

User avatar
User

Tony Smith

Rank

Non Member

Posts

1387

Joined

Fri Apr 16, 2004 4:50 pm

Location

Kent


Has thanked: 0 time
Been thanked: 19 times

Re: Gadget of the day...

Postby Tony Smith » Thu Nov 16, 2017 9:45 pm

Dave Williams wrote:
clee wrote:It is working then ?
Yes.. bizarrely..it was reading 12.1 volts for a while ...I took the battery out and charged...and still alternator low voltage.

After checking voltage at alternator end, and bulkhead..it bizarrely seemed to get better..I think I may have had a marginal connection at alternator..and my probing may have helped..I'll keep an eye out...

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

I often find probing helps :0)
Alpines - GTA 3.0 Turbo, GTA 3.0 Inj (Project DD), GTA 6.2 V8 (500 bhp) , R32 Skyline GTR, BMW Alpina B10 635 Highline, Alpina B10 E39 5 Series, Jaguar 4.2 XKR, Laguna 205GT, BMW 120d.


  • Advertisement

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests

Powered by phpBB ® | Renault' and 'Alpine' are trademarks of Renault S.A.S. or its subsidiaries and are used with kind permission of Renault France